ashley graham

Najpoznatija plus size ljepotica otkrila da je trudna drugi put, a njezina fotografija nije prošla nezapaženo

13.07.2021 u 23:12

Bionic
Reading

Američka plus size manekenka Ashley Graham je trudna, a sretnu vijest da ona i njezin suprug Justin Ervin očekuju drugo zajedničko dijete objavila je na Instagramu potkrijepivši vijest fotografijom jasno izraženog trudničkog trbuščića

'Protekla godina bila je prepuna sitnih iznenađenja, velikog žalovanja, poznatih početaka i novih priča. Tek sada počinjem shvaćati i slaviti što ovo, iduće, poglavlje znači za nas,' napisala je Ashley na svom Instagramu uz dojmljivu fotografiju na kojoj pozira zaogrnuta samo bijelom košuljom te golog, trudničkog trbuščića.

Objava je, naravno, prikupila poveći broj komentara i čestitki, a među prvima objavu je komentirala Ashleyina mama Linda. ‘Moje srce je puno radosti', napisala je.

33-godišnja Ashley Graham tako je otkrila kako će ona i suprug Justin Ervin postati roditelji po drugi put te da će njihov 17-mjesečnom sin Isaac postati stariji brat. Ranije ove godine Ashley je u intervjuu za Wall Street Journal otkrila kako su ona i filmski redatelj Justin Ervin, spremni za još jedno dijete.