SJEDNITE I ZAVLADAJTE

Najpoželjnije prijestolje Westerosa stiglo u Zagreb

01.04.2014 u 12:38

Bionic
Reading

Slavno prijestolje u prirodnoj veličini biti će izloženo za javnost u predvorju trgovačkog centra Avenue Mall Zagreb, od sutra, 2. travnja, pa sve do nedjelje, 6. travnja. Svi posjetitelji Avenue Malla u ovom će periodu imati priliku nakratko zavladati fantastičnim svijetom Westerosa i slikati se na Željeznom prijestolju

Podsjetimo, Željezno prijestolje je okosnica sada već kultne HBO serije 'Igra prijestolja' čiju će premijeru dugoočekivane 4. sezone, gledatelji u Hrvatskoj moći gledati 7. travnja ekskluzivno na HBO-u. Kao posebna poslastica za sve fanove, prva epizoda će biti dostupna besplatno putem usluge HBO GO, od 7. travnja do 6. svibnja. Svi koji u ovom periodu posjete hbogo.hr moći će uživati u ovom fantastičnom spektaklu bez naknade.

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga, Igra prijestolja epska je priča o izdaji i plemenitosti u dugogodišnjoj borbi za Željezno prijestolje, smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.