MODNE IGRICE

Najnovija modna kombinacija Indire Levak obožavateljima nije baš sjela, usporedili su je sa stolnjakom

29.11.2021 u 13:00

Bionic
Reading

Naša neumorna pjevačka zvijezda posljednjih dana predstavlja novi singl 'Atlantida' za koji je snimila i video novi spot u kojem je pokazala novu frizuru. Stavila je ekstenzije i sada ima asimetričnu frizuru koju, kako je objasnila - obožava. Osim snimanja spota rasprodana je i s koncertima, a proteklog vikenda posjetila je Slavoniju

Proteklog vikenda Indira Levak je odradila nastupe u Mariji Bistrici, a i u Nijemcima. Dobro raspoložena pjevačica pokazala je fanovima kako je sve izgledalo, a za posjet mjestu na jugoistoku Vukovarsko-srijemske županije odjenula je trendi top i hlače širokih nogavica kockastog uzorka u kombinaciji s dugim bijelim kaputom i kožnim smeđim čizmama.

Premda slovi za jednu od najbolje odjevenih pjevačica na sceni, nekima se nijezin izbor odjeće koji je izabrala za nastup u Slavoniji, nije svidio. 'Što ti bi, tko te nagovori da staviš taj stojnjak na sebe? Kakav modni promašaj. Tko radi taj i grješi', poručio joj jedan od pratitelja dok je ostale oduševila ta kombinacija.

'Najdraže mi je trenutno modno razdoblje jer je sve in. Sve se nosi, stilovi se kombiniraju. Volim glam rock, volim i jednostavnost, čiste linije. Oblačim se prema raspoloženju i prilici, u mom ormaru ima uistinu svega i za nekoliko žena!' ispričala je kroz smijeh nedavno za tportal.

  • +3
Indira Levak na Cvjetnom trgu Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz