MLAKA NAJAVA

Na predstavljanje Plesa sa zvijezdama došlo tek pola zvijezda

15.09.2009 u 14:39

Bionic
Reading

U utorak u podne na HTV-u je održana prva presica povodom četvrte sezone showa na kojoj su i službeno predstavljeni ovogodišnji plesni parovi

Iako su, očekivano, sve zvijezde (za razliku od njihovih instruktora) kasnile na press-konferenciju povodom četvrte sezone showa Ples sa zvijezdama, šarma i spontane zabave nije nedostajalo. Još da je došlo svih osam zvijezda, gdje bi im bio kraj. Na žalost okupljenih novinara, nedostajalo je četiri od osam poznatih Hrvatica i Hrvata koji će ove godine sudjelovati u najgledanijoj zabavnoj emisiji HTV-a. Nakon kurtoaznog pozdravnog slova urednice zabavnog programa Elizabeth Homsi te par uvodnih rečenica urednika kontakt programa Marija Sedmaka, koji je ujedno ispričao zvijezde koje su bile spriječene prisustvovati današnjoj presici, okupljenim predstavnicima sedme sile predstavili su se okupljeni učitelji i učiteljice plesa, kao i sve tri zvijezde (Iva Šulentić, Sandi Cenov i Vanessa Radman) kojima se naknadno priključio i Frano Lasić.

Valja svakako naglasiti da je, unatoč nemalom žaru pozitivnog ozračja i doista dobre atmosfere, više nego neprofesionalno što su podatke tko čini parove i tko s kime pleše zajedno s novinarima danas saznali i plesači, kao i njihovi zvjezdani partneri. Unatoč tom propustu, atmosfera među učiteljicama i učiteljima plesa (kojima su se u četvrtoj sezoni pridružile dvije nove učiteljice Gabriela Pilić i Marija Šantek te učitelj Damir Horvatinčić) bila je i više nego vesela i opuštena. Dakle, u četvrtoj sezoni showa 'Plesa sa zvijezdama', što počinje 31. listopada i završava 19. prosinca, sudjeluju sljedeći plesni parovi:


Gordan Kožulj i Ana Horvat
Iva Šulentić i Damir Horvatinčić
Sandi Cenov i Gabriela Pilić
Franka Batelić i Ištvan Varga
Frano Lasić i Mirjana Žutić
Vanessa Radman i Robert Schubert
Vedran Mlikota i Marija Šantek
Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit

Kao što je Mario Sedmak naglasio, nema smisla mijenjati ekipu koja pobjeđuje, pa je ekipa koja je realizirala i prošlogodišnji show ostala nepromijenjena. Show 'Ples sa zvijezdama' i dalje će se emitirati subotom u udarnom terminu od 20 sati.