POGODI TKO SAM

Možete li prepoznati poznatu reality zvijezdu?

07.02.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Okušala se kao pjevačica, glumica, model i DJ, a nedavno se pomirila s nekad najboljom prijateljicom Kim Kardashian. Proteklih dana, 35-godišnja Paris Hilton prisjetila se svojih najranijih dana, dok je bila slatka, plava djevojčica

Bogata nasljednica Paris Hilton javnosti je postala zanimljiva i zbog sudjelovanja u reality showu 'The Simple Life' u kojem se pojavila sa prijateljicom Nicole Richie.

Od tada je postala meta paparazza, a svojim ponašanjem često je punila stupce stranih tabloida, osobito zbog posjedovanja droge i vožnje u pijanom stanju ili zbog brojnih veza s poznatim muškarcima.

Danas je ozbiljna poslovna žena i dalje uživa u blagodatima nasljedstva koje ju je dopalo. Više ne puni novinske stupce svojim raskalašenim fotografijama iz noćnih klubova, već tiho uživa život bogatašice. Putuje svijetom, gdje se druži s poznatim facama i pušta glazbu na na partyjima za VIP uzvanike te je vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Ovih dana prisjetila se svog djetinjstva, a fotografije na njezinom Instagram profilu koje je pokazuju kao plavokosu djevojčicu oduševile su njezine pratitelje.

Little Lady in Red. ❤️??❤️ #BabyParis

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

#Squad ✨??????✨ #BabyParis

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

#VegasVibes ?

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on