MAJA LENA LOPATNY:

Molim vas, ne poistovjećujte me s mojom mamom!

  • Autor: tportal.hr/RTL
  • Zadnja izmjena 22.03.2012 08:58
  • Objavljeno 22.03.2012 u 06:55
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Maja Lena Lopatny želi natjecatelje 'Survivora' uvjeriti da je drugačija od svoje majke koja ih je svojim spletkama pošteno razljutila

Maja Lena Lopatny želi natjecatelje 'Survivora' uvjeriti da je drukčija od svoje majke koja ih je svojim spletkama pošteno razljutila.

Mia Begović uznemirila je članove plemena Matambo. Naime, izmislila je da joj je Marko rekao da su svi protiv nje. Marko naravno nije ništa rekao, a atmosfera u plemenu je napeta. Miji je jasno da su svi protiv nje, ali ona vjeruje da je to zbog toga što je najbolja i zato što sve zna. No Maja Lena se želi distancirati od svoje majke upravo zbog takvog njezinog ponašanja.

‘Molim vas da me ne poistovjećujete s mojom mamom. Ja sam posebna osoba', rekla je Maja Lena članovima svog plemena.

Natjecatelji iz plemena Boruka nagovorili su Avu Karabatić da im prizna da se zaljubila. Iako nije htjela imenovati svoju simpatiju, otkrila je da sjedi pored nje. U tom trenutku pored nje je sjedio Vlado.

Aleksandra zbog svog izležavanja na plaži ljuti ostale članove plemena. Tvrdi da je u depresiji pa ne želi jesti i spavati u kampu, a čak je predložila plemenu da izgube u sljedećoj borbi kako bi je mogli izbaciti. Odustala je nakon čišćenja nakon što je konstatirala da metla nije dovoljno dobra.

'Uvijek volim pomoći i napraviti nešto umjesto nekoga tko ne može, ali ona se samo izležava i ni ne trudi se', rekao je Sebastian.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi