MATKO KNEŠAUREK:

Moja Ana i ja planiramo brak

14.09.2011 u 11:07

Bionic
Reading

Glavni glumac serije 'Ruža vjetrova', koja se prikazuje na RTL-u, Matko Knešaurek ljubi studenticu i instruktoricu aerobika Anu Kolar s kojom se uselio u zajednički stan i planira brak

Dok je njegov ljubavni status u novoj seriji 'Ruža vjetrova', koja se nedavno počela prikazivati na RTL Televi­ziji, poprilično kompliciran, u stvarnom životu mladi glumac Ma­tko Knešaurek već četiri godine ljubi studenticu Filozofskog fakulteta i instruktoricu aerobika Anu Kolar.

'Poznajemo se 13 godina, od osnovne škole. Naša priča uistinu dugo traje. Bio sam zaljub­ljen u nju još u osnovnoj školi. Ja sam bio sedmi, a ona peti razred. Potom je krenula u istu gimnaziju kao i ja. Samo što sam onda drukčije izgledao. Okrenuo sam se rocku, imao dugu kosu pa me nije prepoznala. Budući da ona me­ne nije doživljavala u osnovnoj školi, poslije ja nisam nju. To je bio pravi ljubić. Jedni ga pišu, a drugi žive. Sad smo zaručeni i planiramo brak', kazao je Matko za Story.

'Baš kad smo se uselili u novi stan, ja sam otišao. No prohodali smo kada sam već godinu i pol bio u Osijeku pa se Ana otpočetka pomirila s tim da me neće puno biti. Dobro podnosimo razdvojenost jer je to već ustaljena stvar. U našem odnosu nema ljubomore. Za mene to znači da si nesiguran u partnera. No ljubomora je dobra na jednoj razini jer održava strast. I naravno da se šalimo na račun moje partnerice u seriji, ali to je zdrava ljubomora', kaže Matko.