javlja se fanovima

Mnogi odmaraju na našoj obali, a pjevačica grupe Colonija pobjegla je van Hrvatske, pogledajte gdje uživa

23.07.2021 u 15:57

Bionic
Reading

Za razliku od domaćih zvijezda koje su se ovog ljeta spustile na Jadran, uvijek ima i onih kojima je godišnji odmor idealna prilika za putovanje izvan granica Lijepe Naše. Odmori u egzotičnim zemljama oduvijek su vrlo popularni pa i u pandemijsko vrijeme. Pjevačica grupe Colonija otisnula se u Grčku

Miljevčanka Ivana Lovrić već nekoliko dana boravi na Santoriniju. Inženjerka elektrotehnike svojim vjernim pratiteljima pokazala se u glamuroznoj odjevnoj kombinaciji koja pokazuje svu raskoš njezinog tijela.

Pjevačica grupe Colonija često pozira u atraktivnim odjevnim kombinacijama i svaki put dobije brojne komplimente. Lidija Bačić, Dalibor Petko, Žanamari Perčić, Tina Walme oduševljeni su njezinim zadnje objavljenim fotografijama baš kao i Ivanini fanovi.

Inače, pjevačica je ranije izjavila da ne može reći da ulaže baš previše vremena i novca u njegu kože i tijela, ali da se trudi brinuti se o sebi. 'Kad je riječ o njezi kože, nju odrađujem dvaput dnevno - ujutro i navečer. Nastojim trenirati svaki dan, koliko mi obaveze to dopuštaju', rekla je za Story. Kad je riječ o estetskim zahvatima, njezin moto je 'živi i pusti druge da žive'. Za sada se još ne bi odvažila na tako nešto, ali istaknula je da se nikad ne zna.