mamina kopija

Mlađa kći Nicole Kidman njezina je slika i prilika

28.03.2017 u 12:11

Bionic
Reading

Za nedavna posjeta rodnoj Australiji glumica Nicole Kidman snimljena je sa suprugom Keithom Urbanom i njihovim kćerima. Upravo mlađa, šestogodišnja Faith Margaret, koju je rodila zamjenska majka, nevjerojatno nalikuje slavnoj glumici. Sve su glasnija šuškanja o tome da bi bračni par uskoro mogao dobiti i treće dijete

Posljednjih dana glumica Nicole Kidman sa svojim suprugom, pjevačem Keithom Urbanom i njihovim kćerima, osmogodišnjom Sunday Rose i šestogodišnjom Faith Margaret, boravi u rodnoj Australiji. Paparazzi su ih snimili na aerodromu u Sydneyju, a svi su odmah zaključili da obje djevojčice, osobito mlađa Faith Margaret, neodoljivo nalikuju svojoj majci.

Osim gotovo identičnih crta lica, ako govorimo o licu Nicole Kidman prije mnogobrojnih plastičnih operacija i botoksa, djevojčice su naslijedile i njezinu crvenkastu kosu.

Naveliko se već odavno priča da Nicole Kidman i njezin suprug aktivno traže novu surogat majku koja bi im rodila još jedno dijete. Navodno su u kontaktu s istom ženom koja je devet mjeseci nosila Faith Margaret, a ugovori bi trebali biti potpisani za šest do osam tjedana.

Početkom ove godine Nicole je progovorila o svojoj želji: 'Još uvijek u meni tinja nada da bi mi se nešto lijepo moglo dogoditi ove godine. Keith i ja voljeli bismo imati još djece. Moja baka je rodila moju mamu s 49 godina.'

Nicole Kidman rodila je Sunday Rose u 41. godini, dok je Faith Margaret rodila zamjenska majka. Osim njih dvije, u braku s Tomom Cruiseom Nicole je posvojila danas 24-godišnju Isabellu i 22-godišnjeg Connora.