ZVIJEZDE PJEVAJU

Mister Mihovil i sestra Husar ispali iz showa

28.03.2009 u 23:00

Bionic
Reading

Iako je Mihovil Horvat bio daleko bolji nego prošle subote, televizijski gledatelji dali su im najslabiju podršku

Nakon vrlo simpatičnog početka i šale na račun countryja i pjesme 'Ja se konja bojim' (kao domaćeg pandana countryju) i Barbarine etikete 'kuruza' istoj, preostalih sedam parova pokazalo je što i kako mogu pjevati country i rock.

Dražen i Natali prvi su zapjevali country i bili su prosječno dobri uz neizostavno Čučekovo falširanje, no žiri im je dodijelio vrlo visoke ocjene, pa su sretni otišli doma prikupivši 32 boda.

Uvjerljivo najveći favoriti showa 'Zvijezde pjevaju' Duško i Ivana glumili su Iggyja Popa i Kate Pierson te odlično otpjevali hit 'Candy'. Bez greške, energično i rokerski. Zaslužena 33 boda bez ikakvih prigovora i zamjerki, osim što je Ivana baš mogla naučiti da ona pjeva u grupi B52's.

Katja Kušec i Đani ponovo su se trudili i ponovo bili loši, a Katja se, kao što je članica žirija Martina Tomčić dobro primijetila, trudi uz strašan grč, dok je Dujmić dodao da je trema jede više od svega. No, izgleda da se Hrvatima sviđa, pa su ostali u showu unatoč najmanjoj ocjeni žirija i prikupljena jadna 22 boda. Mali je incident izazvao Hus ne mogavši se, s pravom, suzdržati da ne prokomentira da pjesma 'Osmijeh' Drage Mlinareca i grupe 220 nije country, na što se Đani opravdao dozvolom stručnog žirija HTV-a. Na kraju je Hus zaključio da nam valjda zbog tog istog žirija Dora tako izgleda. Prigovor na mjestu!

Hot Dolores i Giuliano zapjevali su Husov, odnosno hit Parnog valjka 'Ugasi me' i otpjevali ga vrlo dobro. Dobili su 31 bod, a mogli su i više. Dolores je izgledala vrlo rokerski, a Barbara je nastavila sa šalama na njezin račun, pa ih je najavila kao napaljene, odnosno zapaljene. Lamabaša se u razgovoru s Duškom nakon nastupa vrlo simpatično našalila na svoj račun primijetivši na njemu boru, zbog čega se, kao, uzbudila. Prikladno!

Kristina i Marko bili su vidljivo lošiji nego prošli put. Bez strasti, hladni, kao da su se prvi put sreli neposredno prije emisiju. Taj nesklad žiri je nagradio sa 27 bodova.

Mihovil i Marija bili su daleko bolji nego prošle subote, ali se očito nisu svidjeli televizijskim gledateljima, iako im je žiri dodijelio 27 bodova zbog vrlo sugestivne izvedbe hita Prljavog kazališta 'Sve je lako kad si mlad' u koji se Miha uživio koliko god je mogao.

Zadnji par bio je ujedno i najzabavniji i, da nije bilo Roka i Ivane, bili bi čak i najbolji. Drele i Zorica pjevali su prastari hit grupe Smokey 'Alice' koji je publika prikladno popratila zbornim pjevanjem međurefrena 'Who the fuck is Alice' što je njihovoj izvedbi dalo dodatnu čar i oduševilo mnoge. Drele je bio izuzetno zabavan, pa je između ostalog na kraju preveo pjevanje publike na način primjeren HTV-u rečenicom: 'Tko je hebena Alice?'

Treća sezona, treća emisija, još jedan par manje i ponovo dobra zabava uz odličan voditeljski par. Barbara ove sezone odlično i  izgleda, a Dušku bi neki stilist konačno trebao sugerirati da ne treba nužno uvijek nositi sako.