otputovala na odmor

Mirela Priselac Remi: Uživancija u Indiji

21.01.2018 u 13:31

Bionic
Reading

Frontmenica benda Elemental prošle godine krenula na putovanje koje je nazvala terapeutskim pothvatom, preko Atlantika i posjetila SAD. Sama i napravila čak 6000 kilometara. Ove godine Mirela Priselac Remi odlučila se na novu avanturu. Zimske siječanjske dane provodi u toplijim krajevima

'Avanturica počinje!  Trasa ZG - Dubai - New Delhi, svi osjeti izoštreni i pripremni. Ptičica opet leti', najavila je sredinom mjeseca Mirela Priselac Remi. Posljednjih dana iz Indije brojne fotografije i video snimke na društvenim mrežama na kojima se vidi da gušta u svojoj novoj pustolovini.

'Delhi izgleda kao filmski set. Smog koji svemu tome daje neki blur svakako doprinosi dojmu. Ali da je divno - divno je', napisala je u jednoj od prvih objava na društvenim mrežama. Među ostalim, frontmanica Elementala se fotografirala pored Qutb Minara, jedinstvenog spomenika srednjovekovne indo-islamske arhitekture visokog 72,6 metara, a iz grada Pushkara je postavila video snimku koju je opisala riječima - 'jako slikovito i svinjovito'.  

  • +14
Mirela Priselac Remi Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić