USKORO VJENČANJE

Ministar financija nije odolio ovoj zgodnoj glumici

20.02.2017 u 18:03

Bionic
Reading

Novi američki ministar financija u Trumpovoj vladi bivši bankar Steven Mnuchin zaručen je za atraktivnu glumicu škotskih korijena Louise Linton koja je imala prilike glumiti u društvu Toma Cruisa i Roberta Redforda.

Dan nakon što je prisegnuo za američkog ministra financija Steven Mnuchin postao je tema američkih medija ne zbog svoje nove titule već zbog atraktivne zaručnice 35-godišnje glumice Louise Linton. Naime, Louise je zgodna, no ako je suditi po njezinim memoarima, koje je izadala prošle godine, ima i vrlo bujunu maštu.

Javnost ju je prozvala kako je izmislila neke uspomene iz Afrike gdje je boravila godinu dana kao volonterka prije upisa studiaj u SAD-u. Kako tvrdi Linton u Zambiji je zamalo poginula. U slikovitim patetičnim opisima njezine afričke avanture Louise je bježala pred divljim vojnicima, štitila siročiće i imala bliski susret s lavovima i krokodilom.

Glumica je zbog svega napisanog bila ismijana, no to nije nimalo zabrinulo zaljubljenog bivšeg bankara i današnjeg američkog ministra financija, koji je najavio vjenčanje s Louise i to na travnjaku ispred Bijele kuće.