BORBENO U 'SULEJMANU'

Mihrimah nokautira Šahinu kćer!

25.09.2013 u 14:09

Bionic
Reading

Borba za Bali-begovu naklonost odavno je počela, a tko će je pridobiti, doznat ćemo u srijedu u 'Sulejmanu Veličanstvenom'

Huremina kći neko se vrijeme trudila izbjegavati dvorske tračeve, no u posljednje je vrijeme sestrična Esmahan počinje sve više živcirati, posebice zbog sve češćeg hvalisanja o udaji za jednog od najpoželjnijih vojnika Osmanskog carstva, Bali-bega Malkočoglua. Ta ljubomora probudi u Mihrimah agresivnost koja će se pokazati već pri njihovom sljedećem susretu.

Mihrimah ne želi prihvatiti Bali-begovo odbijanje, kao ni činjenicu da je njezin otac, sultan Sulejman, odobrio Šahim da uda Esmahan za njezinu ljubav iz djetinjstva. Svjesna je sve veće netrpeljivosti prema Esmahan koja se javno hvali kako će se udati za Bali-bega čim se on vrati s pohoda. Mihrimah bi, kao kćer vladara Osmanskog carstva, trebala paziti s kim i kako ulazi u svađe i rasprave, no samu sebe će iznenaditi kada tijekom razgovora u hamamu nepromišljeno udari Esmahan!

S obzirom da je Esmahan u padu teško ozlijedila glavu, Mihrimah će na sve načine pokušati zataškati incident u hamamu. No sultaniju Šah neće biti lako prevariti… Za to vrijeme, Hurem se brine da će sultanije Hatidže i Šah opet iskoristiti sultanovo izbivanje iz palače kako bi joj napakostile. Međutim, sve će pasti u drugi plan kada joj Zumbul javi da je Bajazid netragom nestao. Dok sultanija i njezine sluge pretražuju svaki kutak palače u potrazi za Bajazidom, maleni princ slučajno se priključi vojnom pohodu janjičara.

Ne propustite pogledati novu epizodu serije 'Sulejman Veličanstveni', večeras u 21.15 sati na RTL televiziji