GOST IZNENAĐENJA

Michelle Obama zapjevala s Bruceom Springsteenom na pozornici

30.04.2023 u 08:19

Bionic
Reading

Na aktualnoj europskoj turneji, Bruce Springsteen stigao je do Barcelone, gdje mu se u izvedbi hita ‘Glory Days’ na pozornici pridružila bivša prva dama Amerike, Michelle Obama

Iako bivšeg predsjednika Baracka Obame nije bilo na vidiku, nastupu The Bossa pridružila se njegova supruga, Michelle Obama, svirajući tamburin za vrijeme izvedbe Springsteenovog hita ‘Glory Days’.

Da su zbog dragog prijatelja spremni otputovati tisućama kilometara daleko, pokazali su ovih dana bračni par Obama te redatelj Steven Spielberg, koji su doputovali u Barcelonu kako bi se družili s Bruceom Springsteenom. Zvjezdana ekipa iskoristila je priliku i razgledala Barcelonu uoči Bossovog koncerta, a potom su svi zajedno uživali na večeri u poznatom restoranu.

Otkako se Barack Obama udaljio od politike, par uživa u životu slavnih osoba, nastavljajući promicati društvene ciljeve u koje vjeruju, a njihova najstarija kći Malia godine 2021. diplomirala je na Harvardu.

  • +2
Bruce Springsteen, Barack Obama i Steven Spielberg u Barceloni Izvor: Profimedia / Autor: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia