TELEVIZIJA NOVE GENERACIJE

MAXtv privukao 150.000 korisnika

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 07.04.2009 13:38
  • Objavljeno 07.04.2009 u 12:29
maxtv

maxtv

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

T-Comova interaktivna digitalna televizija MAXtv, jedna od najinovativnijih usluga na domaćem telekom tržištu, privukla je više od 150.000 korisnika

'Zadovoljni smo brzinom kojom se povećava broj korisnika MAXtv-a. Korisnici su prepoznali prednost interaktivne digitalne televizije koju kontinuirano razvijamo i obogaćujemo novim sadržajima. Uspjeh MAXtv-a još je jedna potvrda nužnosti širenja broadband usluga za koje vjerujemo da će se i u budućnosti temeljiti na atraktivnosti sadržaja', kazala je Irena Jolić-Šimović, članica Uprave T-HT-a i glavna izvršna direktorica za T-Com.

MAXtv, digitalna televizija nove generacije, svojim korisnicima nudi bogat program s više od stotinu domaćih i stranih TV kanala, a usto u MAXtv videoteci mogu uživati u više od dvije tisuće filmskih naslova. Tu je još i jedinstvena usluga snimanja TV sadržaja Snimalica, a s obzirom na to da se njome može upravljati putem Interneta i SMS-a, gledateljima neće promaknuti omiljeni filmovi i serije. Povrh svega, MAXtv nudi i HD sadržaje koji gledateljima omogućuju da u vlastitu domu uživaju u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka.

Više o MAXtv usluzi saznajte na maxtv.tportal.hr, u T-Centrima ili u T-Comovoj Službi za korisnike na besplatnom telefonu 0800 9000.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi