lijepa wagsica

Matea Ibáñez objavila zanimljiv oglas: 'Za više informacija, slobodno mi pišite'

04.01.2023 u 15:13

Bionic
Reading

Ekonomistica Matea Ibáñez na društvenim mrežama rado pokazuje koliko uživa u obiteljskom životu sa suprugom, bivšim dinamovcem Luisom Ibáñezom i njihovo dvoje djece 5-godišnjim Mathiasom i tri godine starijim Thiagom. Sada je njezinom profilu na Instagramu osvanuo

Matea Ibáñez pokazala je svima fotografiju s novogodišnjeg dočeka. 'Bilo je tako *ebeno teško, ali se isplatilo', poručila je pored nje, a njezin suprug Luis Ibáñez je komentirao: 'Ništa ljepše nego biti kod kuće' i tako otkrio kako su ispratili staru godinu.

Među najnovijim objavama je i obiteljska fotografija sa zagrebačkog Adventa na Zrinjevcu i novogodišnja čestitka a u Instagram pričama stoji oglas: 'Iznajmljujemo stan u Sesvetana (Brestje), 60m2 stambenog prostora, s vrtom, terasom i parkirnim mjest'o, a priložila je i fotografije. Ekonomistica i 'mominfluencerica' dodala je da je stan useljiv odmah i da joj se zainteresirani mogu javiti u porukama.

Nedavno smo pričali s Mateom koja nam je tada rekla: 'Vratili smo se u Hrvatsku, zapravo ja s dečkima, a tata nam još uvijek igra izvan Hrvatske. Ovaj put odlučili smo ostati ovdje zbog škole i završetka gradnje obiteljske kuće'. Otkrila je da su nedavno završili kuću i da će blagdane dočekati u njoj.

  • +4
Matea i Luis Ibanez Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX