MIRNA SAVIĆ

Massimova kći otkriva nove detalje iz skladno uređenog stana s pogledom na cijeli Zagreb

03.11.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Mirna Savić, kći jedinica našeg poznatog pjevača Massima Savića, nedavno je sa svojim dugogodišnjim dečkom preselila u novi, iznajmljeni stan. Nekretnina s pogledom na cijeli grad svojim je dekorom oduševila brojne obožavatelje

Radijska voditeljica i blogerica Mirna Savić, javnosti poznatija zbog slavnog oca Massima Savića, nedavno je oduševila brojnu publiku na društvenim mrežama fotografijama svog novog stana.

U raskošan stan s pogledom na cijeli Zagreb, preselila je s dugogodišnjim dečkom Igorom Pavlovićem.

Kako je sama poručila, stan nisu uređivali ona i dečko već uselili u već opremljeni stan koji iznajmljuju. Sve zasluge oko uređenja prostora proslijedila je upravo vlasnici koja se domišljato pogirala ovim prostorom.

'Naši su neki detalji, slike, biljke, pokoji stolić, ali *Stan Nije Naš*. Nismo ga mi uređivali, adaptirali, ulagali u njega ni mi ni moj otac (wtf), ni prolijevali krv s majstorima - to je radila vlasnica stana i to u ovoj ludoj 2020. godini i za to zaslužuje da joj skinemo kapu. Mi smo ga imali sreće iznajmiti, kako sam više puta ponosno rekla jer Igor i ja ćemo si jednog dana, nadam se, moći priuštiti svoj dom kad nas okolnosti bolje posluže, ali ne grizemo se jer biti mlad u Zagrebu i biti u najmu je realnost koju živi većina. Zato i imam sve manje prijatelja za pozvati na kavu jer ljudi odlaze. Tako da, nas dvoje smo ponosni što je vlasnica odabrala nas i dopustila nam da živimo u ovom super kul stanu, stanu od jedne divne, divne gospođe', naglasila je Mirna.

Nakon niza fotografija na kojima nam otkriva kako je opremljen dnevni boravak, okružen velikim staklenim stijenama, Mirna nam je pokazala djelić kuhinje i blagavonice.

I ove dvije prostorije koje su spojene u jedan veliki open space, opremljene su u sličnim tonovima. Bijele plohe uz dodatak drva koje daje određenu toplinu prostoru.

Ranije smo pisali da u Mirninom i Igorovom domu prevladava minimalizam, ali toplih tonova. Drveni namještaj oplemenjen bijelim detaljima te neizostavnim kućnim biljkama, koje nasljednica našeg glazbenika obožava, dali su ovom stanu poseban šarm. Ono što najviše oduševljava na prvu je golema staklena stijena koja se proteže gotovo cijelim dnevnim boravkom i ostatkom stana te u svako doba dana pruža i više nego dovoljno svjetlosti.