Pickbox

'Mary ubija ljude': Sve što znamo o trećoj sezoni napete kanadske serije

13.05.2019 u 18:16

Bionic
Reading

Napeta kanadska serija 'Mary ubija ljude' (Mary Kills People) ulazi u treću i posljednju sezonu, koja će se premijerno prikazivati na Pickboxu u svibnju iz tjedna u tjedan. U posljednjem poglavlju očekuje nas šest epizoda i konfliktan izbor između života i smrti

Nakon šokantnog finala druge sezone, u kojem je sudbina detektiva Bena Wesleyja (Jay Ryan) ostala visiti o niti, Dr. Mary Harris (Caroline Dhavernas) i njezin partner Dr. Desmond 'Des' Bennett (Richard Short) vraćaju se razriješiti komplikacije koje su nastale oko njihovog novoosnovanog 'Konačišta'.

IZVRSNE GLUMICE PRIDRUŽUJU SE NOVOJ SEZONI

Dvije nove glumice pridružuju se trećoj sezoni – kanadska glumica Elizabeth Saunders (Alias Grace, It) glumit će medicinsku sestru koja će zakomplicirati život Mary, a glumica Rachael Ancheril (Rookie Blue, Wynonna Earp) utjelovit će pacijenticu sa izraženom željom za život prije neizbježne smrti.

ŠTO MOŽEMO OČEKIVATI?

Ova originalna krimi serija u trećoj sezoni odgovorit će na pitanja koja su ostala neriješena iz napete druge sezone, a najavljuje se uzbudljiva, šokantna i emotivna završnica.

Dr. Mary Harris mora se suočiti s vlastitim izborima, osobnom etikom i demonima na sasvim novi način. „Konačište“ je u pogonu, no njegov paravan legitimne bolnice jedva drži vodu. Idilična vizija koju su imali Mary i Des se raspada, te se čini nemogućim da nastave svoj rad u tajnosti. Maryjina obitelj i posao ponovno su u opasnosti, a ona shvaća da će morati staviti život na prvo mjesto, koliko god život bio kompleksan.

Treću sezonu napete krimi serije 'Mary ubija ljude' (Mary Kills People) pratite iz tjedna u tjedan na Pickboxu! Ne zaboravite iskoristiti popust na Obiteljski paket od 12 mjeseci uz koji dobivate poklon bon od 100 kuna. Više saznajte ovdje.