očekuju treće dijete

Mark Zuckerberg iznenadio obožavatelje novogodišnjom čestitkom: Podijelio dio intime pa pokazao trudnu suprugu

04.01.2023 u 12:32

Bionic
Reading

Mark Zuckerberg i njegova supruga Priscilla u rujnu su objavili da u četveročlanu obitelj stiže još jedna djevojčica, a ponosni otac ne može sakriti koliko je sretan zbog prinove koja dolazi. Kako bi obožavateljima čestitao Novu godinu objavio je sliku onoga što ga najviše usrećuje poželjevši svima najbolje želje

Mark Zuckerberg nema običaj dijeliti puno trenutaka iz osobnog života, no o posebno bitnim obiteljskim trenutcima često obavijesti svoje pratitelje, stoga ni ovakva fotografija nije mogla proći ispod radara. U rujnu je objavio da on i njegova supruga Priscilla Chan očekuju svoje treće dijete. Nakon kćerkica Max i August obitelji će se pridružiti još jedna djevojčica! Sreću koja vlada u njegovom domu iskoristio je i kako bi pratiteljima zaželio najljepše želje u novoj godini.

'Sretna Nova godina! Za sve avanture i ljubavi koje dolaze u 2023.', napisao je Zuckerberg na svom Instagram profilu ispod podijelivši sliku sa suprugom.

Na fotografiji osnivač Facebook-a i Mete nosi svečani smoking, a jednu ruku drži na trudničkom trbuhu svoje Priscille. Trudnica nosi biserno bijelu haljinu dugih rukava prekrivenu modernim šljokicama, baš kako i priliči prigodi novogodišnjih zabava.

Također, objavio je i preslatku fotografiju bliskog obiteljskog trenutka kako mu jedna od kćerkica kopča gumb na rukavu košulje.

'Drago mi je što mogu reći da će naše kćeri Max i August sljedeće godine dobiti novu sestricu!, napisao je na jednoj od objavljenih fotografija čime je priznao kako se dobro snalazi u ulozi oca djevojčicama.

  • +8
Mark Zuckerberg sa suprugom Priscillom Chan Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia