'LJUBAV JE NA SELU'

Marinko se pogodio sjekirom posred čela

12.04.2013 u 13:40

Bionic
Reading

Petak na RTL Televiziji od 20 sati donosi velike odluke i obračune u 'Ljubav je na selu', a već od 21.10 sati vodi gledatelje na najveća romska i nomadska vjenčanja u popularnom dokumentarnom serijalu 'U dobru, zlu i kiču'

Sa završetkom dana i zalaskom sunca pada i raspoloženje kandidata na ljubavnim farmama jer kraj dana najavljuje emocijama ispunjeno jutro u kojem se kandidati odlučuju za jednu osobu koju će povesti na ljubavno putovanje. Na farmi u Banovcima Marinko je svojim odabranicama odlučio ispiliti drva kako bi im zadnja noć bila toplija. U žaru borbe s drvima Marinko je zamahnuo i pogodio se sjekirom posred čela.

Nakon napornog radnog dana u polju Zvonimir je svoje djevojke odlučio odvesti u šetnju po Varaždinu i u posjet kovaču, koji je djevojkama izradio novčiće za sreću. Kako je kasnio na svoj spoj s Anitom, pelješki galeb je propjevao, a Anita je u potpunosti zaboravila da je ljuta. Saša je odlučio Inu i Luciju odvesti na pravi večernji dernek u lokalni klub Brda Cirkvenskog, a Silvija je svoje momke odvela u restoran na tamburaše. No problem koji ih je tamo zadesio ubrzo je uništio dobro raspoloženje. Naime umiješao se i treći dečko te se pokušao fizički obračunati s kandidatima.


Dok farmeri proživljavaju svoje ljubavne brige, nova epizoda najpopularnijeg dokumentarnog serijala 'U dobru, zlu i kiču' donosi pravu romantičnu priču o Romeu i Juliji. Bilo koja druga 'obična' djevojka iz susjedstva ni ne pomišlja o udaji za Roma, no Sam, sedamnaestogodišnja konobarica, ne može dočekati trenutak da stane pred oltar sa svojim zaručnikom, Romom Patom

RTL Televizija donosi novu epizodu četvrte sezone 'Ljubav je na selu' danas od 20 sati, a nakon toga, od 21.10, saznajte sve o životu Roma i nomada u najpopularnijem dokumentarnom serijalu 'U dobru, zlu i kiču'.