HVALEVRIJEDNO

Marin Čilić dijeli stipendije učenicima i školama: Uz njega prezgodna supruga Kristina

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Naš tenisač ove je godine zadužio Hrvatsku i učinio je ponosnom. Danas je Marin Čilić pokazao koliko je veliko njegovo srce te je u Hrvatskom institutu za povijest dodijelio stipendije darovitim mladim ljudima. na dodjeli je bila i Marinova supruga Kristina

'Ovo je zaista poseban i lijep dan za nas. Projekt stipendija je definitivno moj nadraži projekt do sad. U mnogim sam se motivacijskim pismima prepoznao i sam i znam kroz što sve prolaze ova djeca, kroz kakve teške dane i odricanja, te koliko je potrebno da se dosegnu snovi. Nadam se da će im ove stipendije pomoći u njihovom daljnjem radu i treniranju. Hvala svima koji su bili dijelom ovog hvalevrijednog projekta koji će, vjerujemo, s godinama rasti kako bismo mogli pomoći što većem broju darovite djece u Hrvatskoj', izjavio je Marin Čilić.

Kad nije na teniskim terenima, ne odavaja se od svoje supruge Kristine koja je njegova najveća podrška u svemu. Tako se s njim pojavila i na svečanoj dodjeli.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Projekt stipendija najnoviji je projekt Zaklade, a dodijeljene su u nekoliko kategorija.

Zaklada postoji tek dvije godine, a od svog osnivanja već je odradila nekoliko uspješnih projekata i donacijskih večera. U vrijeme blagdana i božićnog darivanja Marin je posjetio dva doma za nezbrinutu djecu u Hrvatskoj. U Rio de Janeiru posjetio je djecu iz favela koja sudjeluju u jednom socijalnom projektu gdje je održao trening i motivacijsko predavanje. Donirana su novčana sredstva za obnovu laboratorija fizike i kabineta povijesti i geografije u srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata. Ovog je ljeta Zaklada pomogla donacijom teniski kamp za djecu koji je organiziran besplatno u Vukovaru, a u planu je i nekoliko novih projekata.

  • +8
  • +5

Svečana dodjela stipendija zaklade Marin Čilić

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!