važan datum

Marijana Batinić u slavljeničkom raspoloženju: 'Naše si sunce i za najoblačnijih dana'

03.02.2021 u 09:07

Bionic
Reading

Televizijska zvijezda i ove godine objavila je nekoliko preslatkih fotografija svoje mezimice Ene i posvetila joj dirljive riječi i pjesmu povodom njezinog šestog rođendana čime je rastopila srca svojih prijatelja i obožavatelja

Voditeljica je rođendan svoje starije djevojčice obilježila na Instagramu obiteljskim fotografijama te pjesmom 'Sunce mog života' Meri Cetinić i Olivera Dragojevića. 'Punih 6 godina naše si sunce i za najoblačnijih dana. Sretan rođendan djevojčice mila i neka ti je uvijek toplo oko srca', poručila je malenoj Eni.

I ovog puta malenoj Eni u komentarima su čestitale mamine prijateljice i kolegice: Nataša Janjić Medančić, Tena Nemet Brankov, Ana Maras Harmander, Ana Miščević i brojni drugi.

RTL-ova voditeljica, podsjetimo, u rujnu je rodila drugo dijete, kćerkicu Rozu i otkrila kako je upravo Ena izabrala ime mlađoj sestri. Splićanka je sa suprugom Matejem Pašalićem sredinom siječnja proslavila šestu godišnjicu braka, a zagrebačke je ulice zamijenila onim svog rodnog grada: tamo već neko vrijeme uživa u šetnjama uz more s kćerkicama i prijateljicama.

  • +3
Marijana Batinić u vrijeme kad je vodila emisiju 'Po ure torture' Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX