RTL, 29. SVIBNJA

Marijana Batinić traži ljubav na selu

24.05.2011 u 14:08

Bionic
Reading

Marijana Batinić i ekipa emisije 'Ljubav je na selu' proputovali su cijelu Hrvatsku da bi upoznali farmere koji su zbog svog osebujnog načina života još uvijek u potrazi za – ljubavi. Romantika iz grada seli se na selo 29. svibnja, kada hrvatski farmeri kreću u potragu za ženama svojih života

Treća sezona popularne dokumentarne sapunice Ljubav je na selu opet ima hvalevrijedan zadatak – pomoći farmerima u potrazi za ljubavlju. Gledatelji željni romantičnih zgoda iz stvarnoga života ponovno će imati priliku upoznati šarmantne i iskrene farmere usred potrage za srodnim dušama koje će ih razumjeti i uz koje će pronaći ljubav, jer život nije život ako u njemu nema ljubavi.

Klanac, Greda, Brusje na Hvaru, Jalšovec i Aleksnica u Lici samo su neka od mjesta u kojima je Marijana posjetila deset farmera koji su joj otvorili dušu i otkrili svoje vrline zbog kojih bi djevojke svome favoritu trebale poslati pismo.

U prvoj epizodi nove sezone, koja će biti emitirana 29. svibnja u 22 sata, vidjet ćemo desetoricu stasitih i radišnih momaka koji zbog svojih zahtjevnih farmerskih zanimanja ne uspijevaju upoznati onu pravu.

U romantičnoj potrazi farmere će voditi novo lice RTL Televizije, Marijana Batinić, dobra vila koja će im pomoći u ostvarivanju njihovih želja. Kada vide profile zgodnih farmera, gledateljicama će preostati samo biranje onih kojima će poslati svoja pisma, a petorica kandidata koji zaprime najviše pisama postat će finalisti. Za sve dame koje još čekaju farmera srca svoga, adresa za slanje pisma je: 'Ljubav je na selu', PP 55, 10 020 Novi Zagreb, mail: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS: IME FARMERA+poruka na 66107, cijena 3,66 kn/SMS.

Kamere RTL Televizije sve će pažljivo bilježiti da biste ujesen vidjeli avanture farmera koji su dobili najviše pisama gledateljica. Osim što se razlikuju karakterima, kandidati ovogodišnje dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' pomaknuli su dobnu granicu – najmlađi kandidat ima 22, a najstariji 57 godina!