UBRALA ZABRANJENO VOĆE?

Marijana Batinić imala bliski susret za zmijom

12.07.2014 u 10:25

  • +5

Marijana Batinić na selu

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Bionic
Reading

Lijepa Marijana Batinić imala je na snimanju emisije 'Ljubav je na selu' bliski susret sa zmijom. Srećom, ovoga puta nitko nije završio u bolnici ili kod veterinara

Na snimanju nove sezone serijala 'Ljubav je na selu', koja se posljednjih tjedana snimala po cijeloj Hrvatskoj, nije bilo dosadno ni sekunde! Šarmantna voditeljica te popularne dokumentarne sapunice koja uskoro kreće na RTL Televiziji, Marijana Batinić, ponovno se sa snimanja vratila puna dogodovština. Gotovo u svakom mjestu dočekalo ju je neko iznenađenje - na Braču se našla u stadu ovaca, a u Lici je imala bliski susret sa zmijom!


'Gledam ja nju, gleda ona mene, ne volim ja nju, ne voli ona mene!' prisjetila se Marijana koja je stoički podnijela prelazak zmije preko makadamskog puta gdje je trebala snimiti scenu.

No zmija je samo djelić Marijaninih seoskih avantura. Snimajući jednog od farmera u Kutini, snimanje je kasnilo dobrih sat vremena i to zbog ždrebeta.

Naime, dok su putovale prema lokaciji snimanja, ždrijebe je Marijani i producentici prepriječilo put i odlučilo se odmoriti baš nasred ceste!

'Jednostavno se nije htjelo maknuti ni centimetar. Nama se žurilo, no na kraju smo se počele smijati i moliti ždrijebe da se makne da možemo proći dalje. Odlučilo nas je poslušati tek nakon sat vremena', smije se Marijana dodajući da je u Moslavini uspjela podignutim palcem i ispruženom nogom zaustaviti traktor, no nije se vozila na suvozačevu sjedalu, već na stražnjem dijelu.

Odlazak u Vrgorac također će, kaže, dugo pamtiti.

'Gdje god inače kupujem jagode, svi se hvale da su iz Vrgorca, a nema šanse da su baš sve od tamo. Pa kad smo već snimali u mjestu poznatom po najboljim jagodama, odlučila sam ih poduže degustirati!' prepričava simpatična Splićanka koja je, kaže, 'zalegla' u jagode i snimanje nije moglo krenuti dok se nije dobro najela.

Zato joj sigurno joj više nitko neće moći podvaliti 'vrgoračke' jagode.