UVIJEK STAJLIŠ

Mama na zadatku: Jessica Alba ne skriva preslatkog sinčića

20.06.2018 u 11:48

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica u prosincu je na svijet donijela treće dijete, sina Hayesa od kojeg se ne razdvaja. Jessica Alba u još jednom stajliš izdanju pokazala je svijetu kako izgleda njezin petomjesečni sinčić

Tijekom opuštene šetnje sa svojim najmlađim djetetom u Los Angelesu je snimljena proslavljena američka glumica Jessica Alba. Kao i uvijek, stajliš mama oduševila je ležernim outfitom, no mnogi su zapravo gledali u njezina petomjesečnog mališana koji je neodoljivo provirivao iz majčina naručja.

Maleni Hayes, treće je Albino dijete koje je dobila s dugogodišnjim suprugom Cashom Warrenom. Osim mezimca Hayesa, par ima i dvije kćeri, 10-godišnju Honor i šestogodišnju Haven.

Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Jessica prošetala je u trendi crnim trapericama široka kroja uz koje je kombinirala lanenu košulju-sako te veliku bijelu kožnu torbu u koju stanu sve potrepštine za bebu.

Inače poznata holivudska glumica nedavno je komentirala kako je sretna proširenjem obitelji ali i kazala kako joj je troje djece sasvim dovoljno. 'Mislim da je to to. Tri je sasvim uredu', našalila se 37-godišnjakinja kada su je upitali planira li imati još djece.

  • +6
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia