AVANTURA RAZBUKTALA STRASTI

Maja Lena u 'Survivoru' našla novu ljubav?

03.04.2012 u 14:47

Bionic
Reading

Maja Lena Lopaty nikad nije bila pozitivnija u životu, Survivor ju je, kaže, promijenio, a čini se i donio novu ljubav koju još ne želi komentirati. Sve nam je ispričala u intervjuu

Što ti je najteže palo u Kostariki?
Najteže mi je bilo što nismo jeli normalnu hranu. Inače, obožavam jesti, pa mi je bilo užasno što smo jeli samo odvratnu rižu i kokos. Mislim da kokos više nikada u životu neću jesti.

Spavala si na otvorenom, jesi zbog straha spavala jednim okom?
Bilo je užasno spavati, pa nisam ni spavala. Imali smo zaštitu od buba na krevetu od bambusa, ali nije baš pomagala jer imam čak 20 ugriza na nogama. Nije nikako bilo ugodno spavati.

Jesi li imala bliski susret s kojom životinjom?
Srećom, nisam imala bliski susret sa životinjama. Nije me, srećom, ugrizla zmija, ali oko nas je bilo opasnosti. Bilo je otrovnih žaba, zmija raža, krokodila…

Jesi ponijela jednog krokodila doma za torbicu?

Nisam, ali trebala sam… Ha, ha!

Što si najprije radila kad si došla u civilizaciju?
Nisam se 40 dana pogledala u ogledalo. Očekivala sam da će biti puno strašnije, a nisam bila loša. Čim sam izašla samo sam se tuširala. Napokon sam se našminkala i izgledala ženstveno. Uživala sam u tome što mirišem. Uglavnom sam u Kostariku ponijela robu bijele boje, a kasnije mi je ona doslovce bila crna. Preživjela sam 40 dana bez ogledala, mobitela i Facebooka, ništa mi to nije nedostajalo.

Čekaj, pa to je nekakav tvoj rekord, znači, morali ste zaboraviti na higijenu?
Higijene tamo nema. Pepelom pereš zube, nema brijača, šampona… Zamislite samo kako kosa izgleda nakon sedam dana nepranja, a kamoli nakon 40 dana… Nije bilo ni 'd' od depilacije. Doslovce nismo ništa radile po tom pitanju, možete zamislitI kako to izgleda nakon mjesec i pol dana.

Jesi se sada vratila u normalu?

Puna sam pozitivne energije i više cijenim sve oko sebe. Cijenim hranu, čaj, mirise, što mi je toplo i udobno. Još nisam život dovela u red. Tek sam došla u Zagreb, a poslije 'Survivora' sam provela još sedam dana u Beogradu.

Jesi li se dvoumila hoćeš li ići?
Nisam se dvoumila, svakom bih rekla da ode u 'Survivor'. Čak bih i ja opet otišla, jer sam se odvikla od ove gužve, zbrke i tehnologije…

Kako se jedna princeza snašla na pustom otoku?
Ma kakva princeza? Ljudi će vidjeti koji sam ja borac, nadam se da će se sve prikazati kako je bilo. Psihički sam postala jača. Shvatila sam da se bez svega i svakoga može.

S kim si se najviše družila?
Super sam bila s Avom Karabatić i Aleksandrom Grdić, naravno sa svojom mamom, a i s dečkima Milanom i Ognjenom. Uglavnom sam se najviše družila s dečkima.

Priča se da si našla i novu ljubav u ovom šou, je li to istina?
Nemam komentara.

Jesi li se razočarala u nekim ljudima?
Razočarala sam se u nekim ljudima, jer je bilo puno tračanja, ali s nekima sam ostvarila stvarno divan odnos i non-stop se viđamo i čujemo.

Fizičke aktivnosti su bile dosta zahtjevne, jesi li smršavjela zbog toga?
Vaga pokazuje da nisam smršavjela, ali sam se preoblikovala. Sve nekako bolje izgleda. Vidjet ćete kako izgledam na početku i na kraju.

Kad si se vratila, doživjela si i dramu oko raspodjele imovine između tvoje mame i Željka Žnidarića, je li se sada sve smirilo?
Sve se smirilo i ide na bolje. Nadam se da će se dogovoriti. A kao što sam govorila, otpočetka sam svojoj mami velika potpora