slatko iščekivanje

Maja Lena Lopatny i njezin Karlo slave poljupcima i zagrljajem - otkrili su spol bebe

06.02.2024 u 17:03

Bionic
Reading

Maja Lena Lopatny, kći jedinica glumice Mije Begović i pokojnog bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja uživa u trudnoći, a ona i njezin dugogodišnji partner Karlo Šeparović sada su otkrili i spol bebe

Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović ne mogu sakriti sreću! Trudna 32-godišnja Maja na svom Instagram profilu objavila video otkrivanja bebinog spola.

U objavljenom videu Maja i Karlo stoje kraj upitnika oblikovanih od balona, a u sredini se nalazi veliki balon. U jednom trenutku Maja i njezin partner buše veliki balon iz kojeg ispada gomila malenih balončića, a video iz crno-bijelog prelazi u snimku u boji. Tada je vidljivo da su maleni baloni ružičaste boje, a Maja i Karlo ne skrivaju veselje i radost koje su zapečatili poljupcem i zagrljajem. A vdeo otkrivanja spola bebe Maje Lene Lopatny i Karla Šeparovića možete pogledati ovdje.

U opisu videa Maja je stavila emotikon dječaka i djevojčice te napisala: 'Već si sada najvoljenije biće na planeti.' Za ovaj veseo trenutak Maja je odjenila lijepu bijelu haljinu koja je otkrivala njezin trudnički trbuščić, a elegantan stajling upotpunila je bijelim sakoom i crnim sandalama.

  • +2
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Nema sumnje Maja Lena i njezin dugogodišnji partner iznimno se vesele prinovi, a Maja, iako se posljednjih godina trudila držati podalje od znatiželjne javnosti, svoju sreću ipak je poželjela podijeliti sa svijetom. Tako je nedavno javno obznanila da je trudna te da će ona i njezin dugogodišnji partner Karlo Šeparović ovog će ljeta po prvi puta iskusiti čari roditeljstva. Sreću ne skriva ni Majina majka, glumica Mia Begović koja će se ovog ljeta po prvi put okušati u ulozi bake.