KRISTINA:

'Maja Lena je emotivna, u strahu je od susreta s majkom'

Survivor, Maja Lena

Survivor, Maja Lena

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Jelena je komentirala da je tijekom boravka na otoku odbačenih s Mijom dosad uspjela preživjeti njezina dva, tri živčana sloma


'Jelena danas spominje moju kćer, a Žare je jučer spominjao moju pokojnu sestru. Ja ne znam što je tim ljudima, ovo prelazi granice lošeg ukusa. Kao da sam im napravila tko zna što. Žare čak nije propustio spomenuti moju pokojnu sestru, to je dno dna' komentirala je Mia, prenosi 24 sata

Kristina je pitala Maju Lenu strahuje li od susreta s majkom jer su se posvađale tijekom posljednjem plemenskog savjeta na kojem je Mia izbačena. Maja Lena joj je priznala da strahuje od susreta s majkom iako joj nije ništa ružno rekla.

'Maja Lena je jedna predobra djevojka koja je užasno emotivna. Sve ju je to užasno pogodilo. Ona je ovdje dosta privatnih stvari iznijela i u strahu je od susreta s majkom' rekla je Kristina.

Neven je ljutito komentirao da ne zna kako je Avi palo na pamet da se digne u šest ujutro i pomete kamp. 'Smetali su mi neki dijelovi lišća, to radim i u svojoj kući. Pomela sam, nisam ništa govorila. Nisam mogla spavati, morala sam imati nešto u ruci', rekla mu je Ava.

Mia i Stanija su zaključile da na otoku imaju novi ljubavni par. 'Sada imamo dva kanala sa sapunicama. Jedan su Radovan i Aleksandra, a drugi Jelena i Žare', zaključila je Mia.

Pred plemenima je bila borba za plemenski imunitet. Poglavice nisu znale da će, ukoliko izgube, suparničkom plemenu pripasti ono što su žrtvovali. Kristina i Ava su se počele daviti u vodi tijekom borbe. Kristina je držala Avu rukama i nije joj dopustila da uhvati loptu. Avi je tijekom žestoke borbe skliznuo gornji dio kupaćeg kostima i otkrio dojku. Pobjedu je odnio Matambo nakon što je Nikola zadao treći pogodak. Osim što su zadržali kokoš. pripalo im je deset jaja, a od Boruke su dobili peraje i masku za ronjenje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi