17. svibnja

Lutke na koncu u Tvornici kulture slave opus kultnih KUD Idijota

26.03.2024 u 11:16

Bionic
Reading

Petak, 17. svibnja 2024. // Zagreb, Tvornica kulture

Beogradski tribute bend Lutke na koncu vraća se u Tvornicu kulture u petak, 17. svibnja 2024. godine kako bi sa zagrebačkom publikom još jednom proslavio lik i djelo nezaboravnog i kultnog benda KUD Idijoti. Svojom će interpretacijom i emocijom Lutke na koncu na trenutak u život vratiti pjesme koje su formirale našu punk scenu i kulturu.

Izvor: Društvene mreže

Lutke na koncu nastale su kao hommage jednom od najvećih regionalnih punk bendova svih vremena. Svirajući po čitavoj regiji, ovaj tribute bend publiku vraća u posebno doba punka, pobune, otpora i glazbene revolucije. U Tvornicu kulture Lutke na koncu donose posebnu energiju i neponovljive stihove unoseći iskrene emocije u svaku pjesmu. Svojim vjernim interpretacijama serviraju komadić onoga što je zauvijek prošlo kako bi zajedno s publikom ponovno proživjeli i odali počast legendarnim KUD Idijotima. Uz punk klasike ‘Ja Sjećam Se’, ‘Kad Sunce Opet Zađe’, ‘Mi Smo Ovdje Samo Zbog Para’ iz bogate će diskografske riznice iskopati i neke starije stvari s ranijih albuma kultnog benda, kao što su pjesme ‘Darwill’ i ‘Daj, Daj, Daj’ s prvijenca ‘Bolivia R'N'R’.

Izvor: Društvene mreže

Godinu i pol dana od svog posljednjeg koncerta u Tvornici kulture, Lutke na koncu pripremaju novo punk veselje. Iskusni glazbenici iza sebe imaju stotinjak nastupa po čitavoj regiji, od Zagreba, Pule, Rijeke, Splita, preko Novog Sada, Niša, Nikšića do Sarajeva, a ovog se svibnja vraćaju u Zagreb kako bi još jednom odali čast te iskazali svoje divljenje prema nikad prežaljenom bendu. Na setlisti će se naći sve omiljene numere i himne punka, ali i zaboravljene pjesme koje će publika moći pjevati uglas s bendom.

KUD Idijoti - Mi smo ovdje samo zbog para Izvor: Društvene mreže

Ulaznice po early bird cijeni od 12 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 14 eura.