VELIKO SLAVLJE

Luka Šulić proslavio 4. godišnjicu braka; suprugu Tamaru iznenadio romantičnom večerom

08.07.2021 u 10:30

Bionic
Reading

Nakon zaruka na Novom Zelandu, Luka Šulić oženio je svoju Tamaru 7. srpnja 2017. godine. U to vrijeme ona je već bila trudna s njihovim prvim djetetom, sinom Valom. Potom je stigla Hana, a prije četiri mjeseca njihova se obitelj povećala za još jednog člana - malenog Lea

Odlaskom na romantičnu večeru, baš kao što su to običavali prije negoli su postali ponosni roditelji troje djece, violončelist Luka Šulić i njegova supruga Tamara obilježili su na najljepši mogući način 4. godišnjicu braka. Par se vjenčao 7. srpnja 2017. godine, što je sam Šulić otkrio tada na svom Instagram profilu.

'Gospodin i gospođa Šulić', napisao je Luka pored serije fotografija koje je objavio na Facebooku i Instagramu, dodajući u hashtag kako mu je to 'najsretniji dan'.

Za njihovu se vezu doznalo početkom listopada 2015. godine, kada su zajedno uživali na koncertu Massima Savića u mariborskom klubu Rožmarin, a Šulić je svoju lijepu Mariborku zaprosio tijekom turneje 2Cellosa po Novom Zelandu, gdje ga je Tamara pratila.

Na vjenčanju je Tamara već bila trudna s njihovim prvim djetetom, sinom kojeg su nazvali Val, da bi godinu i pol kasnije stigla i Hana. Sreća je bila potpuna u ožujku ove godine kada je Tamara, u njihovom obiteljskom domu, rodila i treće dijete, dječaka kojeg su nazvali Leo.

Peteročlana obitelj, u pratnji njihovog četveronožnog ljubimca, prije pet je dana odmarala na Hvaru, a jesu li još uvijek tamo ili su se, kao i obično, uputili do Dubrovnika, nije poznato.

Luka Šulić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL