znaju se odavno

Ljepotice od malih nogu: Ovako su Jessica Alba i Jessica Biel izgledale prije 25 godina

26.01.2018 u 11:53

Bionic
Reading

Danas ih mnogi svrstavaju na listu najljepših glumica svijeta, no Jessica Alba i njezina kolegica Jessica Biel već u ranoj mladosti privlačile su poglede svojom ljepotom

Ove dvije holivudske krasotice gdje god se pojave ne prolaze nezamijećeno te ih mnogi smatraju jednima od najljepših žena u glumačkom svijetu.

Iako ih danas gledamo na filmskom platnu, prije no što su stekle svjetsku slavu Jessica Alba i Jessica Biel bavile su se i modelingom.

Prisjetila se tih davnih dana novopečena majka Jessica Alba koja je na svom Instagram profilu s obožavateljima podijelila fotografiju iz mladosti na kojoj se igrom slučaja našla i supruga Justina Timberlakea.

Glumačke kolegice prije 25 godina zajedno su sudjelovale u snimanju modne kampanje za dječju liniju odjeće brenda The Limited.

Tom je prilikom nastala preslatka fotografija u sportskim izdanjima, na kojoj tada tinejdžerka Alba drži skije pod rukom.

  • +4
Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bio je ovo moj jedini stvarni posao modela. Tu sam upoznala i Jessicu Biel i mislim da sam imala 12, 13 ili čak 14 godina', stoji u opisu objave koja je oduševila preko 100 tisuća ljudi.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na račun svog izgleda iz mladosti dobila je brojne komplimente, kao i njezina imenjakinja, dok su neki komentirali kako je Biel ipak neprepoznatljiva i kako se dosta promijenila od tada.

Osim ove fotografije zvijezda filma 'Into the blue' objavila je i jednu na kojoj solo pozira. U crvenoj sportskoj majici i držeći skije na ramenima te s velikom trakom oko glave Alba podsjeća kako je bila predivna djevojčica. Širok i blještavo bijeli osmijeh te samopouzdanje već tada su mogli pokazati kako će jednoga dana postati svjetska zvijezda.