'VATRA I KRV' USKORO I NA HRVATSKOM

Likovi iz 'Igre prijestolja' oduševili prolaznike na zagrebačkoj špici

1/6

White Walker, Khaleesi Daenerys i Jon Snow

Kako bi postali vjerne kopije najpoznatijih likova suvremene književnosti, svi su glumci nosili replike povijesnog oružja i kostima, a njihovi su oklopi izrađeni od čelika. Osim sjajnih kostima, profesionalna šminka i precizne, talentirane ruke nagrađivane vizažistice Nine Zaninović Kokotić upotpunile su maske koje su vjerno dočarale poznate junake popularnih romana. Šminkanje Whitea Walkera trajalo je čak četiri sata.

Oduševljeni prolaznici poželjeli su se fotografirati s omiljenim likovima a mnoge je obradovala vijest da potkraj lipnja u izdanju Lumena stiže hrvatski prijevod Martinova novog romana 'Vatra i krv', čija je radnja smještena 300 godina prije 'Igre prijestolja', romana koji je postao planetarni hit i prije nego što je objavljen.

White Walker, Khaleesi Daenerys i Jon Snow

White Walker, Khaleesi Daenerys i Jon Snow

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prethodna slika Sljedeca slika
Likovi iz planetarno popularnog serijala 'Pjesma Leda i Vatre' Georgea R. R. Martina bili su u subotu glavne zvijezde zagrebačke špice. Zapovjednik Noćne straže Jon Snow, majka zmajeva Khaleesi Daenerys i White Walker prošetali su središtem grada i izazvali oduševljenje mnogobrojnih prolaznika
  • Autor: V.I.
  • Objavljeno 23.03.2019 u 15:51