nogometaš i missica

Lijepa Noemie: Bivša misica osvojila je srce belgijske zvijezde Yannicka Carrasca

01.12.2022 u 17:20

Bionic
Reading

Da nogometaši vole manekenke pokazuje i ovaj belgijski par: Yannick Carrasco i Noemie Happart. Iako je prekrasna Belgijanka imala predrasude o nogometašima, odlučila je dati priliku Carrascu da ju razuvjeri i još uvijek nije požalila

Popularni igrač Atletico Madrida Yannick Carrasco belgijski je reprezentativac koji se u dvoboju s Hrvatskom mora suočiti s Juranovićem i Lovrenom. I dok pokušava nadmudriti našeg Juranovića, njegovim domom diktira prekrasna Noemie Happart, bivša natjecateljica Belgije na izboru za Miss Universe 2013. godine.

Iako je ljepotica priznala da joj nikada nije bio san zavesti nogometaša i ispuniti popularni mit da manekenke uvijek biraju nogometaše, nije mu mogla odoljeti.

'Kada mi je rekao da je profesionalni igrač, bila sam prilično sumnjičava. Imala sam prilično stereotipnu sliku o nogometašima i bojala sam se da ima reputaciju. Ali Yannick je sjajan dečko, pa sam mu dala priliku. Zgodan je, ali najviše su me očarali njegov karakter i osobnost', priznala je Happart.

Par se vjenčao 2017. godine, a prije nekoliko mjeseci njihova dvočlana obitelj dobila je novog člana – sinčića Naela koji je sigurno tatin najglasniji navijač.

Noemie je popularna na Instagramu s više od 70 tisuća pratitelja, a posebno voli modu te rado prati modne trendove.