PROMAŠENA ŠALA?

Lijepa glumica dan nakon rođendana našla se na meti kritika

01.08.2018 u 18:34

Bionic
Reading

Diane Kruger se nakon svog rođendana htjela našaliti, no čini se da se dijelu njenih obožavatelja njen smisao za humor ne sviđa

Glumica Diane Kruger nedavno je proslavila 42. rođendan. Sljedeći dan zahvalila se svima koji su joj čestitali putem društvenih mreža fotografijom debelog muškarca koji samo u kupaćim gaćama leži na travi, a u komentaru je napisala da se osjeća kao on nakon što je pojela PUNO torte.

Nije dugo prošlo prije nego su neke od osoba koje je prate na Instagramu komentirale kako Diane Kruger ne bi trebala ismijavati osobe prekomjerne težine.

'Ismijavanje izgleda i težine je tako okrutno. Toliko pričaš o ljubavi, zahvalnosti i o tome kako je život sjajan, možda bi trebala razmisliti o svojim 'šalama'. Ovo nije smiješno, niti je prihvatljivo', netko je napisao.

'Kako smiješno – ismijavanje debelih osoba kad si sam super-mršava slavna osoba', napisao je netko drugi.

Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Druge osobe podržale su glumicu i njen smisao za humor.

'Ako ne želite da drugi ljudi vide i koriste vaše fotografije, nemojte ih stavljati na internet. Istog trena kad je netko stavio tu fotografiju na internet, može otići bilo kamo. Ja sam debeo/la i smatram ovo dobrim humorom', napisao je netko.

Diane Kruger nije odgovorila na negativne komentare, a njen originalni post je dobio više od 12.000 lajkova.

  • +7
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia