ODLAZAK ZVIJEZDE 'MUĆKI'

Legendarni Del Boy oprostio se od Boycieja: 'Teško mi je zamisliti svijet bez njega'

20.09.2021 u 13:10

Bionic
Reading

Ljubitelje kultne britanske serije 'Mućke' rastužila je u nedjelju vijest o smrti 79-godišnjeg glumca Johna Challisa, koji je u seriji glumio beskrupuloznog trgovca rabljenim automobilima Terrancea Aubreya ' Boycieja' Boycea

Od svog televizijskog rivala i velikog prijatelja u stvarnom životu, putem društvenih mreža se oprostio i David Jason, koji tumači jednog od glavnih likova serije, sitnog prevaranta Dela Boya.

'Vrlo tužna vijest. John je bio krasan čovjek i izvrstan glumac', navodi u svojoj izjavi Jason i dodaje kako je s pokojnim Challisom bio prijatelj više od četrdeset godina.

  • +7
John Challis Izvor: Profimedia / Autor: Sue Andrews / Avalon / Profimedia

'Teško je zamisliti svijet bez njega', navodi u svojoj izjavi Jason i obitelji pokojnog prijatelja i kolege izražava sućut u ovom izuzetno teškom trenutku.

Vijest o glumčevoj smrti objavila je njegova obitelj, otkrivši da je umro 'mirno u snu, nakon duge borbe s rakom', u objavi koja je podijeljena na službenom Twitter računu serije 'Mućke' navodi se kako je Challis gledateljima 'ostavio veliko nasljeđe svojim radom koji će im još puno godina donositi zadovoljstvo i mamiti osmijehe'.

Od pokojnog glumca još jučer se oprostila i Sue Holderness, koja je u 'Mućkama' i spin-off seriji 'The Green Green Grass' glumila Marlene.

'Marlene bez Boyciea - to je nezamislivo. John Challis je bio moj partner na ekranu i pozornici 36 godina i moj voljeni prijatelj. Počivao u miru, dragi Johne. Svakodnevno ćeš mi nedostajati', napisala je Holderness.