LAUREN HUTTON

Legendarna ljepotica stala pred objektiv u toplesu - i to u 79. godini

26.04.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Lauren Hutton, slavna američka glumica, poznata po bezvremenskoj ljepoti i širokom blistavom osmijehu i danas na pragu 80 osvaja svojim izgledom. Ovoga puta uspjela je nadmašiti samu sebe te u toplesu stala pred objektiv

Pred kamerama je već dugih šest desetljeća, a isto toliko bavi se modelingom. Danas 78-godišnja Lauren Hutton osvanula je na naslovnici modnog magazina Harper’s Bazaar - i to u toplesu.

Da, dobro ste pročitali, legendarna glumica i model skinula se u toples te spremno pozirala, ponosna na svoje tijelo i godine koje tako dobro nosi.

Dok je grudi prikrivala rukama, bila je ogrnuta samo Guccijevim bež sakoom, a na sebi je imala karirane hlače visokog struka. Plavu kosu uvila je u sitne kovrče i ukrasila s zlatnim nakitom.

Veteranka kada je u pitanju modeling i manekenstvo, prisjetila se svojih početaka i dolaska u New York gdje je potpisala prvi ugovor.

‘U to vrijeme radila sam za Cristiana Diora za 50 dolara tjedno, ali ono što me iznenadilo je kratki vijek karijere modela. Tada sam imala 30. i znala sam da će uskoro doći mlađe koje bi me mogle zamijeniti. Zato sam se željela zaštititi ugovorom koji bi mi osigurao malo dulji staž u ovom poslu. Potpisala sam ugovor s Revlonom, tada najveći u industriji modelinga’, rekla je.

  • +3
Lauren Hutton Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Inače, Hutton kaže nema ništa protiv estetskih zahvata - sve dok su usmjereni.

‘Kada sam nedavno ponovno uskočila u ulogu modela, rekla sam im da se ne želim pretvarati mlađe nego što jesam. Bili su oduševljeni i rekli mi da su me zato i angažirali. Današnje vrijeme postalo je jako teško za neke generacije. Znam neke ljude koji su se uništili operacijama, njihovo lice jednostavno više ne poznajem. Nisu isti’, zaključila je.