PREDBOŽIĆNI KONCERT

Lana Jurčević nakon dvije pjesme napustila pozornicu

24.12.2018 u 09:18

Bionic
Reading

Adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija ali ovog petka glavna destinacija je bio božićni spektakl-koncert Lane Jurčević u Grand Casinu Admiral

Adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija ali ovog petka glavna destinacija je bio božićni spektaklu koncerta Lane Jurčević u Grand Casinu Admiral.

Ovo je već 3. put kako je Lana nastupila u Admiralu te smo iz prve ruke saznali da je ovo jedan od boljih koncerata koji su održani.

Dok su uzvanici nestrpljivo iščekivali Lanino pojavljivanje, zabavljali su ih predgrupa Gea. Ovaj sastav nije zakazao u podizanju atmosfere prije samog koncerta, što je organizatorima izgleda bio odličan potez. Ali prava euforija je nastala pri dolasku prelijepe pjevačice. Energija prostorije je dosegla vrhunac već pri prvim stihovima, a Lana je odmah u svom stilu započela s mnogobrojnim hitovima i digla sve goste na noge. Pjesme poput „Neke se noći ne spavaju“, „Ludo ljeto“, „Kim Kardashian“ i „Zapalimo ljubav“ i drugih su uistinu „zapalili“ Admiral casino jučer.

Pjevačica je poznata po svojoj interakciji s publikom i nakon dvije otpjevane pjesme je sišla s pozornice te se pridružila publici. Na oduševljenje mnogih Lana je pokazala svoju profesionalnsot i pristupačnost slikavši se sa svakim gostom koji joj je prišao. Sama istiće kako bez njene publike ne bi bilo ni nje te smatra da se ljubav ljubavlju vraća. Najistaknutije goste iznenadila je i poklonom tijekom koncerta, pa su odabrani sretnici otišli kući s najnovijim proizvodom Glow Babe, njezinog kozmetičkog branda La Piel.

Dvosatni koncet se ostati u sječanju, kako bi Lana rekla kao „Noć bez granica“, a mi se veselimo dočeku Nove godine u Grand casinu Admiral i koncertu Gelato sisters.