RASPRODALA PET ARENA

Kreće rezidencija Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, pazite kolika je gužva

01.12.2023 u 19:49

Bionic
Reading

Srpska pop-folk pjevačica stigla je u Hrvatsku. Večeras će održati prvi od pet rasprodanih nastupa u zagrebačkoj Areni. Ispred dvorane, gužva se stvorila satima prije koncerta

Aleksandra Prijović postala jedina osoba koja je rasprodala toliki broj koncerata na popularnom zagrebačkom koncertnom odredištu.

Obožavatelji, od kojih će neki biti na još narednih koncerata u Zagrebu, okupirali su parkirališta oko dvorane. Očekivane velike gužve stvorile su se na ulazu u garažu. Automobili jedan za drugim ulaze i traže mjesto za parkiranje, a iz kafića obližnjeg trgovačkog centra trešte 'narodnjaci'.

Inače, premda ulaznica u službenoj prodaji više nema, na internetu se ovih dana preprodaju karte koje su i to trostruko skuplje nego što su bile u slobodnoj prodaji.

  • +7
Atmosfera u Areni uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Pjevačica je na svakom dosad koncertu u regiji imala goste. Kako Telegraf.rs javlja, na bini bi joj se večeras trebali pridružiti Aco Pejović i Željko Samardžić. 'Očekivala sam da ću rasprodati jednu Arenu. Ovdje godinama dolazim i imam publiku koja me voli, bila sam svjesna da ću napuniti jedan koncert. Ali da će se već tako brzo početi prodavati karte za peti koncert, nisam mogla pomisliti ni u najluđim snovima', izjavila je ranije za Večernji list.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'