NEMA SREĆE U LJUBAVI

Krah trećeg braka: Još jedan ljubavni brodolom Kelly iz 'Beverly Hillsa'

22.11.2017 u 11:59

Bionic
Reading

Jennie Garth, koju je obilježila uloga Kelly u tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills, 90210', prije dvije godine udala se za glumca Davea Abramsa, no mnogi su se zapitali zašto u posljednje vrijeme ne nosi vjenčani prsten, što se moglo vidjeti na fotografijama. Sada je jasno i zašto

Kada se pojavila, serija ‘Beverly Hills 20210’ prikovala je milijune gledatelja diljem svijeta za male ekrane. Svi su sa zanimanjem pratili zgode tinejdžera s kojima su se i sami mogli poistovjetiti. Jedan od omiljenih likova iz serije svakako je bila Kelly Taylor, lik koji je proslavio Jennie Garth. U međuvremenu Jennie se tri puta udavala, a sada je, čini se, i ljubavi s Daveom Abramsom došao kraj.

Par pokušava spasiti brak, ali žive odvojeno i još nisu podnijeli papire za razvod, potvrdio je glumičin glasnogovornik za Us Weekly.

Prije vjenčanja bili su u vezi osam mjeseci, a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji u srpnju 2015. godine. Razdvajanju ide u prilog glumičina objava na Instagramu u kojoj nagovješćuje da je iza nje bolno razdoblje puno problema.

Prije Davea, 45-godišnja Jennie Garth dva puta je bila u braku, s glumcem Peterom Facinellijem, s kojim ima troje djece, te ranije s glazbenikom Danielom B. Clarkom.

  • +17
Jennie Garth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia