VIŠE NIJE IŠLO

Krah ljubavi: Poznati domaći redateljski par se rastao nakon deset godina braka

07.03.2018 u 11:24

Bionic
Reading

Naš proslavljeni redatelj Ognjen Sviličić koji potpisuje filmove 'Armin', 'Oprosti za kung fu', 'Da mi je biti morski pas' 'Takva su pravila igre', redatelj i producent sitcoma 'Stipe u gostima', nedavno se razveo od supruge, redateljice Vanje Juranić

Vijest o razvodu redateljskog para iznenadila je prijatelje bivših supružnika, koji su, piše Story, ostali u korektnim odnosima. U braku su bili deset godina, a Ognjen i Vanja Juranić vjenčali su se u rujnu 2007. godine u Zagrebu u crkvi Svetog Ivana Krstitelja na Novoj Vesi. Ognjenu je kum bio dugogodišnji prijatelj Vedran Šamanović. Vanji je kuma bila Vedranova supruga Sanja, znanstvenica na Fakultetu rudarstva u Zagrebu. 

Među 60-ak uzvanika bili su i redatelji Branko Schmidt i Tomislav Erceg te glavni glumci filmova 'Oprosti za kung fu' i 'Armin' Filip Radoš i Emir Hadžihafizbegović. Dan nakon svadbe otputovali na bračno putovanje na otok Šipan. Supružnici nikad nisu govorili o svom privatnom životu pa tako ni sada nisu htjeli komentiratiNagrađivani redatelj je ranije izjavio da je tajna uspješnog braka u nekompliciranju te u suzbijanju vlastitog ega.

Ognjen i Vanja okrenuli su se novim poslovnim projektima. 46-godišnji Splićanin na ljeto počinje raditi na filmu radnog naslova 'Bog u cipeli'.

  • +4
Ognjen Sviličić Izvor: tportal.hr / Autor: Martina Kenji