IZMJENJUJU NJEŽNOSTI

Konačno je našla princa svojih snova: Paris Hilton ne skida ruke sa svog novopečenog zaručnika

07.03.2021 u 17:31

Bionic
Reading

Bogatu nasljednicu poznatog lanca hotela, Paris Hilton, prosili su tri puta, no nitko je nije uspio odvesti do oltara. Sve dok nije shvatila kako je ljubav njenog života cijelo vrijeme uz nju. Prije nekoliko dana, na svoj 40. rođendan, Paris Hilton je obznanila kako se udaje za dugogodišnjeg prijatelja Cartera Reuma s kojim je u vezi godinu dana, a par je nedavno viđen prvi put od objave zaruka

Je li Carter Reum 'onaj pravi', preostaje nam tek saznati, no činjenica je da Paris Hilton dugo nismo vidjeli ovako sretnu. Slavna bogatašica svaki slobodan trenutak provodi sa svojim novopečenim zaručnikom koji joj je sudbonosno pitanje postavio na egzotičnoj lokaciji 17. veljače, na rođendan svoje buduće supruge.

Paris i Carter ne kriju koliko su sretni i ispunjeni jedno kraj drugog. Po povratku u Malibu, paparazzi su ih 'ulovili' u šetnji gradom, a plavokosa ljepotica nije skidala osmijeh s lica. Zaljubljeni golupčići izmjenjivali su zagrljaje i poljupce kao da sutra ne postoji, a fotografi su uspjeli snimiti i golemi dijamant na njenom prstu.

  • +7
Paris Hilton i Carter Reum Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zaruke su se odvile na privatnom, egzotičnom otoku, a mladenci su bili odjeveni u bijelo od glave do pete. Carter je nakon 15 godina prijateljstva i godinu dana veze kleknuo u pijesak ispred Paris i proseći je na prst joj stavio skupocjeni zaručnički prsten kojeg je dizajnirao Jean Dousset, prapraunuk Louisa Cartiera.

'Kada pronađeš svoju srodnu dušu, onda znaš da je on onaj pravi. Osjetiš to', napisala je na Instagramu Paris Hilton, koju su prije Cartera već tri puta prosili. Prvo je pristala na prosidbu modela Jasona Shawa 2002. godine, potom pripadnika grčkog visokog društva Parisa Latsisa 2005. i na kraju 2018. glumca Chrisa Zylka, no niti jednom nije uspjelo odvesti je do oltara.