GASTRO KLINČ

Kojeg se to izazova prihvatila seksi voditeljica

25.07.2013 u 17:25

Bionic
Reading

Izravno iz Umaga, s najstarijeg i najuglednijeg ATP turnira u Hrvatskoj i regiji, 24. Croatia Opena, voditeljica Marijana Batinić će upoznati gledatelje RTL televizije s okusima europske kuhinje

U gastro emisiji 'Podravka Umag Report' Marijana će zajedno s poznatim osobama s hrvatske estradne scene, ali i tenisačima koji sudjeluju na samom turniru, kušati i prokomentirati razne specijalitete europske gastronomije.

Potpis slike..

Kroz tri emisije koje će se emitirati na RTL televiziji u petak u 18.00 sati i vikendom u 17.45 sati svaki od troje hrvatskih kuhara pripremiti će jelo iz jedne države Europske unije, poput mađarske piletine tokany, slovenskih dolenjskih okruglica, portugalskog svinjskog filea na Alentejo način ili grčkih janjećih ražnjića sa salatom i dati ih voditeljici Marijani i njezinim gostima na degustaciju.

'Obožavam dalmatinsku kuhinju, no obzirom na to da sam veliki gurman, nikada ne odbijam isprobati specijalitete drugih zemalja, od korejske i libanonske, pa sve do grčke, marokanske i španjolske kuhinje. Obzirom da volim putovati, kulturu drugih zemalja najbolje upoznajem 'putem želuca', istraživajući nove okuse, začine i namirnice. Međutim, osobno dajem najveću prednost ribi, škampima, hobotnici i svemu ostalome što dolazi iz mora', rekla je Marijana Batinić.


Ne propustite pogledati gastro emisiju 'Podravka Umag Report' u petak, 26. srpnja, u 18 sati te u subotu i nedjelju, 27. i 28. srpnja, u 17.45 sati na RTL televiziji, kao ni zaviriti na web stranicu www.rtl.hr gdje ćete pronaći recepte pripremljenih europskih specijaliteta!