PRONAĐITE RAZLIKU

Koja je ona prava? Ovo su seksi dvojnice Kim Kardashian

18.02.2017 u 08:41

Bionic
Reading

Nije tajna da se mnoge zvijezde operiraju kako bi sličile na one poznatije od sebe, ali kadkada i priroda umješa prste, pa se rode dvije gotovo identične osobe. Reality zvijezda Kim Kardashian poznata je po svojoj ljepoti i dobroj liniji i žene diljem svijeta se godinama furaju na njezin izgled. Ove djevojke izgledaju kao jednojajčane blizanke slavne Kardashianke

Mnogi žele izgledati poput neke slavne osobe, no neki se ljudi čak ne moraju truditi za to.

Kamilla Osman jedna je od njih i neodoljivo posjeća na Kim Kardashian. Zgodna Kanađanka živi u Torontu a zahvaljujući sličnosti s Kim dobiva brojne poslovne ponude. Isto tako se može pohvaliti lijepim licem, zamamnim oblinama te gotovo identičnim modnim stilom. Mnogi fanovi Kardashiana nagađaju je li Kamilla doista imala plastične korekcije kako bi nalikovala reality zvijezdi.

??

A post shared by Kamilla Osman (@kamiosman) on

Last night Netflix and chill w me myself and I /

A post shared by Kamilla Osman (@kamiosman) on

Kim to nimalo ne smeta. Čak je i upoznala svoju kanadsku dvojnicu. Putevi su im se spojili u Los Angelesu, pa je Kim objavila selfie s lijepom brinetom i pokazala koliko zaista nalikuju jedna na drugu.

Još jedna djevojka neodoljivo podsjeća na reality zvijezdu i to Hrvatica. Riječ je o Zagrepčanki 24-godišnja video blogerici Jeleni Perić. Vještina da se šminkom transformira u najpoznatiju starletu koja je postala nezaobilazni faktor suvremene pop kulture, donijela joj je brojne sljedbenike na društvenim mrežama.

Zbog konturiranja lica, uočljive i velike umjetnih trepavica, svijetlih ruževi za usne, odjeće poput uskih haljina i šlampavih jakni, kao i frizure, nevjerojatno sliči američkoj ljepotici.Iako su joj usporedbe s njom odavno dosadile, nazivaju je hrvatskom Kim Kardashian.

Lijepa Jelena ljubav prema make up-u njeguje od malih nogu, a danas u njezinoj umjetnosti s bojama i kistovima uživaju fanovima diljem svijeta. Nakon nekoliko mjeseci postavljanja fotografija i videa, shvatila je da će početi zarađivati od toga te je otvorila tvrtku, kako bi mogla poslovati s inozemstvom. Zahvaljujući svom dobrom izgledu i savjetima o šminkanju, odjevanju, Jelena dobro zarađuje i uživa u svom poslu.