POVRATAK 'LARINOG IZBORA'

Koga Dinko namjerava ubiti?

12.01.2012 u 14:20

Bionic
Reading

'Larin izbor' od ponedjeljka 23. siječnja svi obožavatelji mogu nastaviti pratiti u starom terminu. Prije blagdanske pauze gledali smo napete zaplete, tučnjavu dvojice ljutih rivala Nikše i Jaše, bolest Larinog oca Vuksana, Alenovu čežnju za Karmen, Nikolino saznanje da joj je Cvitka baka te Marovo da je Jaša živ

Novi nastavci pokazat će za koju će se između dviju ljubavi Lara odlučiti, kako će Dinko nastaviti svoj okrutni plan osvete obitelji, sazrijevanje razmažene Nikol i spašavanje poslovnog carstva Zlatar plovidbe. Šire ćemo upoznati i neke važne likove poput Dinkove supruge Lidije (Marija Tadić), koja se oporavlja nakon prometne nesreće, i Nikoline ljubavi Mate (Dino Rogić).

U epizodi koja će se prikazati 23. siječnja Mija se sukobljava s Vuksanom i optužuje ga da je pokušava iznevjeriti i drugi put. Vuksan nema snage priznati Miji pravu istinu i govori joj da je više ne voli. Mija odlazi shrvana vjerujući da je to što je Vuksan rekao istina. Dolazi Jaša i otkriva Miji stvarne razloge Vuksanove odluke. Mija saznaje da je Vuksan smrtno bolestan.

Vraća se na jahtu i govori Vuksanu da je spremna ostati uz njega do kraja te neće dopustiti da je otjera od sebe. Vjera traži od Alena da se napokon odluči između nje i Karmen. Blanka moli Dinka da joj prizna koga to namjerava ubiti. On se brani da ne zna o čemu govori i napada je govoreći da je luda. Blanka je uvjerena da je njezin sin potpuno izvan kontrole i očajna je.

Nela je odlučila razotkriti Leilinu laž i poziva je na razgovor pod lukavom izlikom da se želi družiti s njom. Leila na trenutak povjeruje da Nela stvarno ima prijateljske namjere, ali Nela je otvoreno optuži da laže. Prijeti Leili da će svima otkriti njezinu podvalu. Očajna Leila vraća se na brod, dok Nela odlazi kod Tončija s namjerom razotkrivanja Leile.