SAMOZATAJNI LJEPOTAN

Keanu Reeves pravi je hit na društvenim mrežama: Nije ni svjestan koliku pomutnju stvara među obožavateljicama

12.06.2019 u 14:21

Bionic
Reading

Glumac najpoznatiji po akcijskoj ulozi Johna Wicka trenutno proživljava svoju najveću popularnost, a 54-godišnja o tome nema pojma. Ženama je melem za oči i sve bi dale da ga upoznaju, a Keanu Reeves, čini se, nije upućen u novosti

Holivudski glumac Keanu Reeves oduvijek je bio tiha patnja mnogim ženama što zbog svoje fizičke muskulature što zbog intrigantnog pogleda, ali najviše zbog samozatajnosti i manira koje ima prema ženama.

No, u posljednje vrijeme sve generacije žena postale su opsjednute crnokosim ljepotanom pa je Reeves postao pravi hit na društvenim mrežama. Osim trećeg nastavka Johna Wicka koji trenutačno igra u kinima, Reeves se pojavljuje i u Netflixovoj romantičnoj komediji 'Always Be My Maybe', gdje ima cameo ulogu, pa su slavnoga ljepotana očito otkrile i neke nove, mlađe generacije.

Tijekom premijere novog nastavka animiranog filma 'Priča o igračkama' u kojem je posudio svoj glas, Reeves je za magazin People rekao da je ugodno iznenađen svojim statusom.

'Ja sam što?', bila je njegova reakcija na pitanje novinara kako se nosi s tom cijelom Internet opsesijom koja je zavladala na spomen njegova lika i djela.

'To je baš otkačeno. Vrlo pozitivno i sjajno', rekao je naknadno stasiti glumac koji je slavu stekao filmom 'Brzina', a poznat je kao Neo iz kultnog 'Matrixa' te John Wick iz istoimene filmske franšize.