PAMETNa I AMBICIOZNa

Kći Dine Merlina uspješno gradi međunarodnu karijeru, a izgledom jako podsjeća na oca

12.09.2022 u 12:50

Bionic
Reading

Poznato je kako jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, svoj obiteljski život vješto čuva od javnosti te da rijetki uopće znaju kako izgledaju njegova supruga i djeca. Edin Dervišhalidović, daleko poznatiji kao Dino Merlin ima sina i kćer koja gradi internacionalnu karijeru

Bosansko-hercegovački glazbenik može se pohvaliti s dugovječnim brakom sa suprugom Amelom i uspješnom djecom. Kćer Naida je završila postdiplomski studij informatike na Oxfordu i ima ganja međunarodnu karijeru.

Pjevač na kapaljku daje izjave o svojoj djeci, a za Naidu je izjavio da je prizemna i vrijedna djevojka. Rođena je u vrijeme kad je on počinjao karijeru, a u djetinjstvu je, opisao je, doživjela sve, od neimaštine do 'kavijara i šampanjca'. Sudeći prema fotografijma, prava je slika i prilika poznatog tate.

Glazbenikov Sin Hamza uspješno se bavi menadžmentom i dio je tima svoga oca te mu uvelike pomaže oko svega što treba. Hamzina supruga Dženeta Tabaković-Dervišhalidović prije dvije godine je rodila unika Nezira. Inače, Dino je sa svojom ženom Amelom od svoje sedamnaeste godine. Svoju su vezu skrivali od roditelja i prijatelja. Zbog njegovog siromaštva Amelini roditelji branili su im da se viđaju.

'Jako sam ponosan na svoju djecu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam što su važne, a što nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvijek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima.'

  • +4
Dino Merlin Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX