LEAH BEHN

Kćer norveške princeze Marthe Louise iskoristila svoju ljepotu i krenula u svijet modelinga

09.04.2022 u 13:15

Bionic
Reading

Norveška princeza Martha Louise s preminulim suprugom Arijem Behnom ima tri kćeri, Maud Angelicu, Leah Isadoru i Emmu Tallulah. Iako je već nekoliko puta naglasila da ih ne odgaja striktno po kraljevskim pravilima i ne priprema za buduće uloge s titulama monarhije, sve je iznenadila odluka srednje kćeri koja se bacila u modelling

Kćer norveškog kralja Heralda V i kraljice Sonje, princeza Martha Louise nije direktna nasljednica trona, već će na njega zasjesti njezin brat Haakon, a nakon njega njegova djeca. Upravo to, daje princezi Marthi slobodu da živi daleko od strogih kraljevski pravila, te da svoju djecu odgaja bez priprema za titule monarhije.

Ova 50-godišnjakinja nedavno je najavila da planira preseljenje u SAD, i to zbog ljubavi sa biseksualnim šamanom Durekom, s kojim je mir i sreću pronašla nakon razvoda od bivšeg, sada već pokojnog supruga Arija Behna.

S bivšim suprugom, od kojeg se razvela 2016, a koji je počinio samoubojstvo 2019. dobila je tri kćeri. One, kako se čini, uživaju u slobodi i životu daleko od norveške palače.

Potvrđuje to nova informacija koju je 17-godišnja Leah Behn, srednja kćer princeze Marthe Louise, obznanila s više od 70 tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

Nakon započete karijere vizažistice, u čemu je pronašla svoj poziv, mlada Norvežanka bacila se i u svijet modelinga. Ponosno se pohvalila da je potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom Team Models.

Sreću zbog njezina najnovija uspjeha nisu krili pripadnici cijele obitelji. Sestre su joj brzo dale podršku, majka Martha također, a ponosno je objavu komentirala i baka s očeve strane Marianne Behn.

‘Moji snovi su se konačno ostvarili’, napisala je Leah, a uz to priložila fotografiju sa snimanja.

Inače, ova 17-godišnja plavuša vodi stajliš lifestyle te često putuje, a najradije je na relaciji Oslo- Los Angeles. Obožava modu, make up, izlaske i putovanja.

Nedavno je otkrila koliko je bliska sa svojom majkom princezom, opisavši njihov odnos kao onaj glumica iz serije ‘Gilmore Girls’. Podsjetimo, u seriji se prikazuje život samohrane majke Lorelai i njezine kćeri tinejdžerke Rory, te njihov prijateljski odnos.

‘Moja najveća inspiracija je moja najbolja prijateljica, žena koja mi je podarila život, s kojom sam krvno vezana, moja majka Martha Louise’, rekla je nedavno nova manekenka u nastanku Leah.