PUNO ODRICANJA

Kako se poznate Hrvatice pripremaju za sezonu kupaćih kostima?

09.04.2017 u 13:41

Bionic
Reading

Iza njihovih fit figura koja viđamo po raznim modnim editorijalima, revijama, serijama ili filmovima, velik je trud i odricanje. Dok se većina jako teško privikava na sve toplije dane koji podrazumijevaju oskudniju odjeću, a uskoro je i vrijeme ljetnih odmora što znači i skidanje u kupaće kostime na plažama, naše su zvijezde uvijek spremne i ne srame se svojih zategnutih tijela, a za tportal su otkrile koje su njihove tajne tako dobrog izgleda

'U principu zasad mi se najbolje pokazala metoda 'flaster na usta' priznaje u razgovoru za tportal glumica Marijana Mikulić koja je s vježbanjem krenula odmah pri ulasku u Novu Godinu, no zbog malih problema s koljenom ipak nije toliko ustrajana u tome. 'Definitivno treba pripaziti sa slatkišima i ne jesti kasno navečer na kauču uz televiziju što svi volimo' savjetuje glumica koja trenutačno završava predstavu u svom matičnom kazalištu za mlade 'Trešnja'.

Njezina bivša kolegica iz struke, trenutno vrlo popularna modna blogerica Sonja Kovač, ima nešto drugačiju taktiku. Ona nam je pak otkrila kako opasno kasni s pripremama za ljeto i da se tek planira primiti posla. 'Jako puno radim, ali nastojim piti puno tekućine, što je jako bitno. No moram priznati da se još nisam primila treninga za ovo proljeće i već dobro kasnim jer sad sam već trebala biti fit', kazala je simpatična Sonja, koju  priznajemo, nismo dosad vidjeli u nespremnom izdanju, a otkriva da za to zahvaljuje dobrim genima.

Da ipak nije sve čista genetika, već da postoji i neki trud za takav izgled, slaže se i naša bivša proslavljena manekenka Anita Dujić. 'Tajna je da nema tajne. Valjda dobra genetika ali s godinama čovjek mora malo paziti tako da pripazim i ja. Trudim se tijekom cijele godine držati neki kontinuitet, jesti relativno zdravo koliko stignem, vježbati, i brinuti se o svojoj koži.' izjavila je lijepa Anita. 

Beast mode 🔛💪🏼 #newcity #newgym #newenergy #workhardplayharder #thetimeisnow

A post shared by Anita Dujic (@anita.dujic) on

Svi se slažu uglavom u jednom, a to je da svi jako puno rade što doprinosi njihovom dobrom izgledu jer dok jure za poslom ne preostaje puno vremena za obilne obroke.

Zato se trenutno vrlo zaposlena Nives Celzijus u razgovoru za tportal, požalila kako je izgubila dosta kilograma i da bi se voljela vratiti na staru kilažu, za razliku od voditeljice Ecije Ivušić koja pred svako ljeto koje već tradicionalno provodi  u Veloj Luci, ima poseban režim prehrane.

'Sad sam si napravila rigoroznu prehranu i nije baš dijeta ali nešto što najviše odgovara mom motabolizmu.Pa se nadam da će uspjeti', otkriva lijepa voditeljica koja je između ostalog i vrlo ustrajana u odlascima u teretanu tijekom cijele godine. 

Naša bivša misica Ivana Delač, koja je na dobrom izgledu zapravo i izgradila svoju karijeru otkrila je kako danas vježba isključivo radi zdravlja. 'U formi sam cijelu godinu, pazim na to. Zdravo se hranim, vježbam tri puta tjedno zbog zdravlja kralježnice, a ne toliko zbog vitke linije jer ipak imam 37 godina, a imam i dijete od 10 godina i više mi nije važno u kupaćem kostimu skrivati celulit.' rekla je za tportal Ivana. 

#workout#huber#balanced#spine#stabilisation#balance# @bodybalancezg

A post shared by Ivana Delač Đolo (@ivana.delac) on