PRAVA LJUBAV

Julia Roberts objavila fotku strastvenog poljupca sa suprugom

05.07.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Holivudska miljenica i glumica s najljepšim osmijehom, neponovljiva Julia Roberts iskoristila je svoj profil na Instagramu da obilježi 21. godišnjicu braka sa suprugom Dannyjem Moderom

Ako pitate njezine obožavatelje, Julia Roberts nije mogla na ljepši način javno obilježiti 21. godišnjicu braka sa svojim suprugom Dannyjem Moderom. Holivudska miljenica ovoga je puta objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje strastveno ljube, a uz to je stavila brojku 21.

Uz to je dodala i hashtagove kojima je jasno dala do znanja kako je Danny Moder njezina 'prava ljubav'.

A njihova priča počela je davne 2000. godine. Nakon godina razočaranja, propalih ljubavnih veza, pa čak i propalog braka s pjevačem Lyleom Lovettom, s kojim je izdržala tek dvije godine, tada 36-godišnja Julia upoznala je 2000. godinu dana mlađeg Modera na snimanju filma 'Mexican'.

On je tada bio u braku sa suprugom, vizažisticom Verom Steimberg, a ona je već odavno bila u vezi s kolegom Benjaminom Brattom. Iako je imao tek ulogu pomoćnika kamermana, Danny Moder očarao je glumicu, toliko da je i sama jednom opisala njihov susret riječima:

'Momentalno sam se zaljubila u njega. Željela sam biti s njim. Nisam mogla prestati razmišljati o njemu, a znala sam da ću biti u problemu.' I zaista je bila u problemu, iako je njegov brak s Verom odavno bio okončan i postajao je samo na papiru. Nakon što je ona prekinula vezu sa Brattom, a Moder okončao brak, ništa im više nije stajalo na putu.

  • +2
Julia Roberts Izvor: EPA / Autor: HUGO PHILPOTT

Svoju ljubav okrunili su brakom 4. srpnja 2002. godine u privatnoj kapelici na njezinom ranču u Novom Meksiku, pred tek pedesetak uzvanika, među kojima su bili i Bruce Willis i George Clooney.

'Prije negoli sam upoznala Dannyja, sama sam sebi bila dovoljna. Bila sam razmaženo biće koje je samo jurilo uokolo i snimalo filmove. Sve se promijenilo kada sam ga upoznala. Kada pomislim na to što moj život čini životom i zbog koga ili čega on ima smisao, znam da je to zbog njega. Danas sam takva kakva jesam jer imam njega u svom životu', izjavila je svojedobno zaljubljena Julia Roberts.