SVE ZA LJEPOTU

Julia Roberts otkrila kako se oporavlja nakon ludog provoda po Cannesu

25.05.2022 u 22:09

Bionic
Reading

Iako Julia Roberts baš nije aktivna na svom Instagram profilu, ovoga je puta itekako iznenadila svoje obožavatelje kada je objavila fotografiju koja pokazuje što je sve spremna napraviti za ljepotu

Holivudska glumica najpoznatijeg osmijeha, 54-godišnja Julia Roberts pridružila se svojim kolegama na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, a tijekom svečane večere u organizaciji Choparda, predala je nagrade glumcima Sheili Atim i Jacku Lowdenu.

Naravno da svoja pojavljivanja na crvenim tepisima pomno dozirala, ali i dobro pazila u čemu će se pojaviti, no, čini se da ipak nije odoljela noćnim provodima po kojima je Filmski festival u Cannesu itekako poznat.

Na svom Instagram Storyju, iako baš nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, jednom je fotografijom nasmijala, ali i oduševila sve.

Na njoj Julia Roberts leži na madracu postavljenom na podu odjevena u crne kratke hlačice i košulju, dok na licu ima masku uključenu u struju. Preko fotografije je napisala: 'Oporavak nakon Cannesa'.

  • +2
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Inače, Julia Roberts i njezin suprug Danny Moder uskoro će proslaviti 20. godišnjicu braka, a na pitanje novinara kako namjerava taj okrugli jubilej obilježiti, glumica je kroz smijeh rekla 's brojnim poljupcima', a potom dodala kako su upravo poljupci važni za vezu i brak.